Tuotantoyhtiö Karisma Films on tamperelainen audiovisuaalisen alan yritys joka kehittää ja toteuttaa erilaisia elokuva- ja videotuotantoja, sekä tarjoaa erilaisia media-alan palveluja.

Historiaa Karisma_Films_logo-2K-1024x778 ----

Karisma Films sai alkunsa vuonna 2005, kun sen perustajat Markus Kosonen, Alexander Savin, ja Tomi Kuusisto alkoivat toteuttaa pitkää jääkiekkomaailmaan sijoittuvaa nuorten elokuvaa Leijonan Sydän. Elokuvan teatteri- ja tv-levityksen jälkeen toteutettiin myös pitkä laskuvarjohyppääjistä kertova dokumentti Taivaankulkijat, sekä fiktion puolelta yhteistuotanto trillerissä Sanansaattaja (2009). Seuraavina vuosina lyhytelokuvat sekä musiikki- ja mainosvideot tulivat mukaan tuotantoihin.

Vuonna 2008 alkoi kansainvälisen, suuren budjetin trillerin Mothgirlin esituotanto. Elokuvaa esiteltiin ja rahoitettiin muunmuassa Cannesin ja Berliinin elokuvajuhlilla, mutta itse tuotantoa ei lopulta saatu käynnistettyä.

Karisma Films julkaisi pohjoismaiden ensimmäisen 3D-musiikkivideon, jonka ensi-esitys Suomessa tapahtui Oulun musiikkivideofestivaaleilla 2010. Tuotantoyhtiö on tämän jälkeen ollut tekemisissä useamminkin stereoskooppisen sisällön kanssa (esim WARP 3D, Helsinki 3D).

Lyhytelokuva Sydänjuuria oikeutti esiintulon kansainvälisillä valkokankailla: elokuvaa esitettiin festivaaleilla Suomen lisäksi Pohjois-Amerikassa, Keski-Euroopassa ja Intiassa.

Kymmenessä vuodessa tuotantoyhtiö on kehittynyt monipuoliseksi media-alan toteuttajaksi, jonka toimenkuvaan kuuluu grafiikan ja videotuotantojen lisäksi myös verkkosivutuotantoa.

Kun etsit av-tuotteellesi luotettavaa ja kokenutta toteuttajaa, ota yhteyttä meihin – me tiedämme mitä tehdä!

 

Asiakkaitamme ja kumppaneitamme:

logot3