Moro FitWood!

Olen Markus Kosonen ja haen FitWoodille töihin Visual Content Creatorin rooliin. Tehtäväni tässä on osoittaa miksi olen paras valinta teille työkaveriksi. Itselläni on n. 20 vuoden kokemus media-alalta ja olen myös kouluttanut kahdeksan vuotta aikuisopiskelijoita Adoben saloihin ja ammattitutkintoon. Olen verkkosivu ja verkkokauppa asiantuntija, videontekijä, valokuvaaja, graafinen suunnittelija, tekninen fikseri sekä muutoin helmi jätkä jotka haluaa opettaa myös muille tehokkaimpia työnkulkuja.  Saan ihmisten auttamisesta energiaa! Tämän lisäksi olen myös esteetikko ja raaka työmies. Liiketalouden perustutkintokin on.

Seuraavassa esillä tekemiäni töitä, niin valokuvamuodossa kuin videona. Kuvaan, ohjaan, leikkaan ja spiikkaan. Koulutukseltani olen elokuvatuottaja, mutta vahvuuteni on monipuolisuudessa, visuaalisessä silmässä ja mediatuotteen kautta tunteen välittämisessä. Sirkkelini kattaa sekä vektorigraafikan (Illustrator), taiton (InDesign), videoeditoinnin (Premiere), kuvankäsittelyn (Photoshop) sekä liikkuvan grafiikan (After Effects) unohtamatta verkkosivujen luomista.

Valokuvia!

Klikkaa ensimmäistä kuvaa käynnistääksesi esityksen jossa voi edetä nuolinäppäimillä tai kuvan laidalle ilmestyvillä nuolilla klikkamalla.

VIDEOITA!

Klikkaa videota toistaaksesi sen Youtuben kautta. Videot kestävätt 10 sekunnista muutamaan minuuttiin.

LOGOJA!

TIETOJA!

CV:ni löytyy ladattavana tästä ja teosluoetteloni, joka sisältää noin 150 projektia jossa olen ollut mukana, on ladattavissa tästä.

Alla vielä videoportfolio jossa leikattuna yhteen ennen vuotta 2018 tehtyjä videoita.

 

Toivottavasti nähdään pian! T.Markus Kosonen